Τετάρτη 2 Μαΐου 2012


 " Η δημοτική αρχή, μπορεί να είναι κομματικά πράσινης απόχρωσης, αλλά δεν τα πάει καλά με την ομορφιά του πράσινου. Μάλλον τα πάει καλύτερα με τις ατομικές εξυπηρετήσεις σε ψηφοφόρους, αγνοώντας την αισθητική της πόλης. 
  Ξεκινώντας από την " ανάπλαση της Αράπιτσας", που κατέληξε σε εγκαταλειμμένο  φιάσκο, προχώρησε στη ασύδοτη κοπή πανέμορφων κυπαρισσιών στο νεκροταφείο, και τώρα επέτρεψε νέα κοπή δέντρων στο πάρκο του γηπέδου.
  Θέλουμε την πόλη μας όμορφη! Με την ομορφιά, ζωή και υγεία των δέντρων της και όχι με αντικοινωνική και παράνομη κοπή τους. Δεν μπορούν να θυσιάζονται, ικανοποιώντας  τον εγωισμό κάποιων που " τους κόβει τη θέα και έτσι θέλω και τα κόβω". Απαιτούμε την ενεργοποίηση των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών και την επιβολή των νόμων προς κάθε κατεύθυνση και υπεύθυνο, όπως θα συνέβαινε με κάθε απλό πολίτη. 
  Αποκέντρωση της δημοκρατίας- αποκέντρωση της αισθητικής! Όχι προσωποπαγής εξουσία, αλλά μέριμνα και φροντίδα των γειτονιών μας από τις υπηρεσίες, τους περιοίκους και τις επιτροπές τους." 

«ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου