Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 21/3/2012

       Έγινε  και σήμερα η καθιερωμένη συνάντηση των "γειτονιών" στην Εύξεινο Λέσχη 5 με 7 το απόγευμα. Η προσέλευση ήταν αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διάθεση και άλλων προϊόντων στο πρότυπο της πατάτας που προη-
γήθηκε. Προσεχώς θα γίνει προσπάθεια να διατεθεί ελαιόλαδο.Συζητάμε το ενδεχόμενο να συστήσουμε καταναλωτικό συνεταιρισμό για τη διάθεση και άλλων προϊόντων καθώς και τη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου.Σκέψη επίσης υπάρχει για την οργάνωση φεστιβάλ για το οποίο έγινε λόγος σε πρόσφατη ανάρτησή μας.
      Στο άλλο θέμα που μας απασχόλησε,την ξυλεία, θα ζητήσουμε από το δήμο ανοιχτή συνέλευση που θα αποφασίσει το πώς θα διατεθεί η ξυλεία ( ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ανακοίνωσε πως υπάρχει σκέψη να γίνει διάθεση με κοινωνικά κριτήρια).Επιπλέον,τέθηκε εναλλακτικά η πρόταση να γίνει ατομική διαχείριση των υπολειμμάτων της ξυλείας μετά την κοπή,χωρίς να εμπλακεί ο δήμος-μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.
Περιμένουμε τις απόψεις και τις προτάσεις όλων σας στο καθιερωμένο μας εβδομαδιαίο ραντεβού στην Εύξεινο Λέσχη,5 με 7 τα απογεύματα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου