Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΕΙΑ

  Την Τετάρτη, στη συνεδρίασή τους οι "Γειτονιές της Νάουσας" συζήτησαν το θέμα διάθεσης πατάτας χωρίς μεσάζοντες και την παροχή ξυλείας από το δημοτικό δάσος Νάουσας.
  Οι "Γειτονιές" βρίσκονται σε επαφή τόσο με την Οικολογική Ομάδα Βέροιας όσο και με την Ενωση Καταναλωτών Νάουσας ώστε, σε συνεργασία τους, να προμηθευτούν φθηνά πατάτες οι καταναλωτές. Παραγγελίες για την αγορά πατάτας γίνονται μέσω του σάιτ " Γειτονιές της Νάουσας" αλλά και απ' ευθείας στα μέλη των 'Γειτονιών". Στην ερχόμενη συνάντησή τους, ώρα 5-7 μ.μ. στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας μπορεί κάθε πολίτης να πληροφορηθεί για τα δυο θέματα αλλά και να κάνει επιπλέον προτάσεις.Σε ό,τι αφορά την ξυλεία ήδη κυκλοφορεί κείμενο προς το δημοτικό συμβούλιο που αναφέρει: "Το δάσος της Νάουσας ανήκει στους δημότες της.Ζητάμε από το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας να φροντίσει για την απόδοση ξυλείας στους συμπολίτες μας, χωρίς μεσάζοντες, με κέρδος των συμπολιτών μας, χωρίς ζημιά για το δήμο μας".
  Για παραγγελίες πατάτας, μπορείτε να κάνετε στο mail μας: gitoniestisnaousas@yahoo.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ποσότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου